arrow_drop_up arrow_drop_down
House of Inner Peace Academy

“THE PURSUIT OF INNER PEACE IS MORE IMPORTANT THAN THE SEARCH FOR HAPPINESS OR SUCCESS.”

– CHRIS SHEA

Altijd maar AAN staan en beschikbaar zijn. Presteren, druk voelen en torenhoge eisen stellen aan jezelf. Vinden dat hard werken nodig is voor een succesvol bedrijf. Want je streeft telkens meer en meer na. Stilstaan en even niets doen horen er niet bij.


Herkenbaar?


Don't get me wrong. Dit is heel begrijpelijk en veel ondernemers en professionals denken zo. Want je wil impact maken en iets in de wereld brengen waar je trots op bent, toch? Maar waar je ziel en zaligheid in stopt mag niet ten koste gaan van je privé leven. Van je gezondheid, je gezin. Van je vrijheid. Van wie je werkelijk bent. Het moet in balans zijn.


In onze maatschappij ligt binnen het ondernemerschap vooral de nadruk op de mannelijke energie  - actie, ondernemen, gaan -. Vrouwelijke energie - ontspanning, rust, slow down - krijgt steeds meer de ruimte. Toch geloof ik dat dit verder gaat dan af en toe een uurtje mediteren of een yogales. Self-care is geen luxe. Het is een essentieel onderdeel om als professional of ondernemer optimaal in balans te zijn en je volle potentie te leven.

Academy

Embrace Slow.

GAAT DIT OVER JOU?


 1. Je zit veel in je hoofd, vooral als je beslissingen moet nemen en knopen door moet hakken kun je uren lopen wikken en wegen.
 2. Je ervaart de laatste tijd steeds meer stress en vermoeidheid. Je slaapt slecht en om eerlijk te zijn denk je af en toe: “Hoe lang houd ik dit nog vol?”
 3. Je voelt je enorm verantwoordelijk naar je klanten en gezin toe en probeert alle ballen in de lucht te houden, wat natuurlijk nooit lukt. En dat frustreert.
 4. Je vindt het moeilijk om ‘nee’ te zeggen, je grenzen aan te geven en werkt regelmatig meer uren dan je zou willen.
 5. Je bent (hoog)gevoelig, snel overprikkeld en afgeleid door wat er om je heen gebeurt en wat anderen doen op social media.
 6. Je denkt snel vanuit een tekort en je ervaart ook regelmatig een tekort in je bedrijf. Met gedachten als: “Dit is niet mogelijk voor mij, ik ben dit niet waard.”

INNER PEACE TRAINING

STEL JE EENS VOOR DAT JE OVER 8 WEKEN…

 • Een diepere connectie met jezelf voelt.
 • Beter luistert naar je lichaam en je grenzen aangeeft.
 • Je meer vertrouwt op je intuïtie. 
 • Je minder aantrekt van anderen, je eigen pad volgt en milder naar jezelf kijkt.
 • Je een hogere energie voelt, overvloed ervaart en alles meer stroomt in je leven en bedrijf.
 • Je meer innerlijke rust, zingeving en vertrouwen voelt.
 • En je (hoog)gevoeligheid vóór je laat werken en als kracht ervaart.


Hoe zou dat zijn?   

House of Inner Peace Academy

release your inner peace training

In de Release Your Inner Peace Training leer je in 8 weken te reconnecten met jezelf en je innerlijke mentor alle ruimte te geven. We doen dit door holistische tools, zoals de krachtige combinatie van yoga en schrijven, ondersteund met meditaties, hypnose en de cyclussen van de seizoenen en de maan.

Dit zijn de stappen voor jouw transformatie

MODULE 1 SLOW DOWN & relax

Zet een stapje terug om te voelen wat er speelt. Leer te luisteren naar je lichaam en ontdek wat je nodig hebt.

MODULE 2: Sensitive warrior

Leer meer over (hoog)gevoeligheid om je te wapenen tegen prikkels. En hoe je het als kracht kunt inzetten.

MODULE 3: more soul less ego

Door je bewust te worden van wie je werkelijk bent, kun je authentieke keuzes maken en je eigen pad volgen.

MODULE 4: RESET yourself

Reset oude patronen en overtuigingen door te connecten met je innerlijke mentor. Leer te vertrouwen op je intuïtie, je innerlijke wijsheid.

MODULE 5: let it flow

Leer 'nee' te zeggen en je grenzen aan te geven zodat je kunt gaan leven naar jouw waarden, een hogere energie gaat ervaren en alles weer gaat stromen.

MODULE 6: release your inner peace

Je leert hoe je tekort ombuigt naar overvloed. Plus de concrete stappen om meer innerlijke rust, vertrouwen en zingeving te ervaren.

House of Inner Peace Academy

en ontvang nu deze 3 bonussen

 • Helende geleide hypnose onder leiding van Sandra de Gelder, RTT (Rapid Transformational Therapy)
 • Kom tot jezelf met 3 geleide meditaties voor meer dankbaarheid, in het moment zijn en een goede nachtrust
 • Connect met de maan mini-cursus inclusief Moon Flow om vanuit huis te beoefenen

ontdek de academy

Limited

Release your Inner Peace          training - 8 weken

€ 297,-

€ 147,-

exclusief btw
 • 8 weken online training waar en wanneer je wilt
 • 6 inspirerende modules + 3 exclusieve bonussen
 • Deelname aan een Masterclass + live Q&A
 • 1 jaar toegang tot de Academy voor meer inzichten & ontspanningsmomenten
 • Leer en groei in een rustgevende, veilige setting
 • Connect met andere vrouwelijke, mindful ondernemers en professionals
Limited

Release your Inner Peace Coaching - 3 maanden

€ 997,-

€ 747,-
exclusief btw
 • 8 weken online training waar en wanneer je wilt
 • Alle elementen van Release Your Inner Peace Training
 • 1:1 coaching van Sarah
 • 3 live sessies om je transformatie te verdiepen:
 • 1 x wandelcoaching in Nijmegen (90 min)
 • 1 x privé yogales in Nijmegen (60 min)
 • 1 x persoonlijke sessie via Zoom (60 min)
 • Peaceful & mindful welkomstcadeau

nullrelease your inner peace is voor jou


Deze training is voor jou als je een ambitieuze, sensitieve ondernemer of professional bent en verdieping in je leven en business wilt. Je wilt met meer ontspanning aan je carrière of bedrijf werken en je beseft dat die ontspanning verder gaat dan af en toe een uurtje me-time. Je zoekt een spiegel. Iemand die met jou een laag dieper gaat, valkuilen herkent en laagjes afpelt. Je bent er klaar voor om 100% eerlijk te zijn naar jezelf. Om de connectie met je ware ik terug te vinden en een prachtige transformatie door te maken.

Voel je dat dit over jou gaat? Voel je een JA?

FAQ

ik weet niet zeker of ik het ga redden in 8 weken

De Release Your Inner Peace Training is volledige online en bestaat uit 6 modules waar je gemiddeld 8 weken over doet. Zo heb je voldoende tijd om de stof door te nemen, te laten bezinken en toe te passen. Maar wees gerust. Je kunt de training volgen in jouw tempo dus je mag er ook langer over doen. Je houdt 1 jaar toegang tot de Academy, dus geen stress! Het coachingstraject bestaat uit de online training en 1:1 coaching en duurt 3 maanden.

Ik vind het spannend om deze investering te maken

Dat begrijp ik, maar bedenk wat het je kan opleveren. Hoe fijn is het om tools en handvatten te hebben om dicht bij jezelf te blijven? Om vanuit ontspanning, innerlijke kracht en een groot vertrouwen te leven en te werken? Zodat je jouw pad kunt volgen, zonder afleiding of je druk te maken om anderen? Deze training is een investering in jezelf. Dat ben je toch waard?

Ik ben startend ondernemer. Is release your inner peace voor mij?

Mijn programma's zijn voornamelijk voor professionals en ondernemers die minimaal 1 tot 2 jaar bezig zijn. Omdat ze tegen dingen aanlopen en voelen dat ze het anders willen. Ben je pas begonnen? Ook dan kun je zeker meedoen met Release Your Inner Peace. Het is juist mooi en krachtig dat je nu al in jezelf en je bedrijf investeert.

HOE PERSOONLIJK IS DE TRAINING?

De online training volg je zelfstandig. Binnen de Academy is er ruimte om te connecten met andere vrouwen die de training volgen. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Vraag support in de Community of via mail. Daarnaast zit er 1 Masterclass en 1 live Q&A sessie bij de training waarin je al je vragen kunt stellen. Heb je gekozen voor het Release Your Inner Peace 1:1 coaching programma? Dan krijg je naast de online training 3 live coaching sessies.


staat jouw vraag er niet tussen?

Dat kan natuurlijk! Ik sta voor je klaar om deze te beantwoorden. Wil je nog wat meer weten over de programma's en wat het beste bij je past? Neem contact op via info@houseofinnerpeace.com of vraag een persoonlijke call aan.
Cookies!