klaar met het altijd maar 'AAN' staan en beschikbaar zijn?

Presteren, druk voelen en torenhoge eisen stellen aan jezelf. Als vrouw maar ook als ondernemer of professional? Vinden dat hard werken nodig is voor een succesvol bedrijf. Want je streeft telkens meer en meer na. Stilstaan en even niets doen horen er niet bij.


Herkenbaar?


Don't get me wrong. Dit is heel begrijpelijk en veel vrouwelijke ondernemers en professionals denken zo. Want je wil impact maken en iets in de wereld brengen waar je trots op bent, toch? Maar waar je ziel en zaligheid in stopt mag niet ten koste gaan van je privé leven. Van je gezondheid, je gezin. Van je vrijheid. Van wie je werkelijk bent. Het moet in balans zijn.


In onze maatschappij ligt binnen het ondernemerschap vooral de nadruk op de mannelijke energie  - actie, ondernemen, gaan -. Vrouwelijke energie - ontspanning, rust, slow down - krijgt steeds meer de ruimte. Toch geloof ik dat dit verder gaat dan af en toe een uurtje mediteren of een yogales. Self-care is geen luxe. Het is een essentieel onderdeel om als professional of ondernemer optimaal in balans te zijn en je volle potentie te leven.

In balans zijn

Embrace Slow.

GAAT DIT OVER JOU?


 1. Je bent een denker, zit veel in je hoofd en je brein draait vaak overuren
 2. Je ervaart regelmatig onrust en stress omdat er zoveel 'moet'
 3. Je voelt je enorm verantwoordelijk naar je klanten en gezin toe en probeert alle ballen in de lucht te houden, wat natuurlijk nooit lukt. En dat frustreert
 4. Je vindt het moeilijk om 'nee' te zeggen en je grenzen aan te geven
 5. Je bent (hoog)gevoelig, snel overprikkeld en afgeleid door anderen
 6. Je perfectionisme weerhoudt je om in actie te komen en jezelf te laten zien.

En voel je dat je het anders wilt?

Dat er meer nodig is om jezelf te wapenen tegen de hectiek van de dag dan het wekelijkse uurtje op de yogamat of die wandeling in de natuur? Verlang jij als ambitieuze, sensitieve vrouw naar een diepere verbinding met jezelf? Naar het volgen van je eigen pad? En ben je klaar voor de volgende stap naar meer innerlijke rust, groei en zelfbewustzijn?


Krijg innerlijke rust

STEL JE EENS VOOR DAT JE OVER 8 WEKEN…

 • Een veel diepere connectie met jezelf voelt
 • Beter luistert naar je lichaam en je grenzen aangeeft
 • Je meer vertrouwt op je intuïtie in plaats van negatieve stemmetjes
 • Je minder aantrekt van anderen, je eigen pad volgt en milder naar jezelf kijkt
 • Je authentiek en vanuit flow moeiteloos creëert en zichtbaar wordt
 • Alles meer stroomt in je leven en bedrijf en jij innerlijke rust ervaart
 • Je (hoog)gevoeligheid vóór je laat werken en inzet als kracht


Hoe zou dat zijn?   

Diepere connectie met jezelf

release your inner peace training

In de Release Your Inner Peace Training leer je in 8 weken te reconnecten met jezelf en je innerlijke mentor alle ruimte te geven. We doen dit door holistische tools, zoals de krachtige combinatie van yoga en schrijven, ondersteund met meditaties, zelfhypnose, praktische, effectieve tips en technieken.

Dit zijn de stappen voor jouw transformatie

MODULE 1 SLOW DOWN & relax

Zet een stapje terug om te voelen wat er speelt. Leer te luisteren naar je lichaam en ontdek wat je nodig hebt.

MODULE 2: Sensitive warrior

Leer meer over (hoog)gevoeligheid om je te wapenen tegen prikkels. En hoe je het als kracht kunt inzetten.

MODULE 3: more soul less ego

Door je bewust te worden van wie je werkelijk bent, kun je authentieke keuzes maken en je eigen pad volgen.

MODULE 4: RESET yourself

Reset oude patronen en overtuigingen door te connecten met je innerlijke mentor. Leer te vertrouwen op je intuïtie, je innerlijke wijsheid.

MODULE 5: let it flow

Leer 'nee' te zeggen en je grenzen aan te geven zodat je kunt gaan leven naar jouw waarden, een hogere energie gaat ervaren en alles weer gaat stromen.

MODULE 6: release your inner peace

Je leert hoe je tekort ombuigt naar overvloed. Plus de concrete stappen om meer innerlijke rust, vertrouwen en zingeving te ervaren.

Bonussen meer innerlijke rust

ontvang deze 3 bonussen extra

 • Helende geleide hypnose onder leiding van Sandra de Gelder, RTT (Rapid Transformational Therapy)
 • Kom tot jezelf met 3 geleide meditaties voor meer dankbaarheid, in het moment zijn en een goede nachtrust
 • Connect met de maan mini-cursus inclusief Moon Flow
Ik vind de combinatie van informatie, opdrachten, yoga, meditatie en schrijven echt heel prettig. De afwisseling hierin werkt erg goed voor mij. Sarah stipt mooie en passende onderwerpen aan en je wordt je weer bewust van de dingen die je doet en denkt. De training is zeker een aanrader!

Ester Selten, Settle Down interieurstyling

Online training voor meer innerlijke rust
197,-
97,-

RELEASE YOUR INNER PEACE TRAINING

 • Volg deze online training waar en wanneer je wilt
 • 6 inspirerende modules + 3 exclusieve bonussen
 • 1 jaar toegang tot de Academy voor meer inzichten & ontspanningsmomenten
 • Leer en groei in een rustgevende, veilige setting
 • Connect met andere vrouwelijke, mindful ondernemers en professionals

release your inner peace is voor jou


Als je een ambitieuze, sensitieve vrouwelijke ondernemer of professional bent en verdieping in je leven en business wilt. Je wilt met meer ontspanning aan je carrière of bedrijf werken en je beseft dat die ontspanning verder gaat dan af en toe een uurtje me-time. Je zoekt een spiegel. Je wilt een laag dieper, valkuilen herkennen en laagjes afpellen. Je bent er klaar voor om 100% eerlijk te zijn naar jezelf. Om de connectie met je ware ik terug te vinden en een prachtige transformatie door te maken.

Voel je dat dit over jou gaat? Voel je een JA?

FAQ

ik weet niet zeker of ik het ga redden in 8 weken

De Release Your Inner Peace Training is volledige online en bestaat uit 6 modules waar je gemiddeld 8 weken over doet. Zo heb je voldoende tijd om de stof door te nemen, te laten bezinken en toe te passen. Maar wees gerust. Je kunt de training volgen in jouw tempo dus je mag er ook langer over doen. Je houdt 1 jaar toegang tot de Academy, dus geen stress!

Ik vind het spannend om deze investering te maken

Dat begrijp ik, maar bedenk wat het je kan opleveren. Hoe fijn is het om tools en handvatten te hebben om dicht bij jezelf te blijven? Om vanuit ontspanning, innerlijke kracht en een groot vertrouwen te leven en te werken? Zodat je jouw pad kunt volgen, zonder afleiding of je druk te maken om anderen? Want als jij je niet goed en zeker voelt, kun je er ook niet voor je dierbaren en je klanten zijn. Deze training is de beste investering in jezelf. Dat ben je toch waard?

Ik ben startend ondernemer. Is release your inner peace voor mij?

Ja zeker! Het maakt niet uit in welke fase je zit. Het is juist mooi en krachtig dat je nu al in jezelf en je bedrijf investeert. Omdat je tegen dingen aanloopt en voelt dat je het anders wilt.

HOE PERSOONLIJK IS DE TRAINING?

De online training volg je zelfstandig. Binnen de Academy is er alle ruimte om te connecten met andere vrouwen die de training volgen. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Vraag support in de Community of via mail.

staat jouw vraag er niet tussen?

Dat kan natuurlijk! Ik sta voor je klaar om deze te beantwoorden. Wil je nog wat meer weten over het programma? Neem contact op via info@houseofinnerpeace.com.

“THE PURSUIT OF INNER PEACE IS MORE IMPORTANT THAN THE SEARCH FOR HAPPINESS OR SUCCESS.”


– CHRIS SHEA