arrow_drop_up arrow_drop_down
Sarah Bierens founder van House of Inner Peace

Me​​​​et Sar​​​​ah

  Founder van House of Inner Peace           


Na mijn Master Geschiedenis, wereldreis en banen in de uitgeverswereld en filmbranche, koos ik in 2016 voor het ondernemerschap. Als freelance copywriter hielp ik ondernemers bij het vinden van de juiste woorden en het vertellen van hun verhaal. Ik had interessante projecten, was goed in mijn vak en beleefde er plezier aan. Bovendien mocht ik als reisjournalist met regelmaat op pad en mijn liefde voor reizen met de wereld delen. Toch miste ik iets. Zowel in mijn leven als mijn bedrijf.


Op persoonlijk vlak voelde mijn sensitiviteit vaker als een last in plaats van een zegen. Ik was gevoelig voor sfeer, meningen en emoties van anderen. Ook in mijn werk kon ik moeilijk rust vinden. Perfectionisme, hoge eisen stellen aan mezelf en snel afgeleid zijn door prikkels van buitenaf waren echte energievreters. Het beperkte me in mijn creativiteit en vrijheid. De balans was zoek. Waar was de innerlijke rust en zingeving waar ik zo naar verlangde, gebleven?

Sarah Bierens founder van House of Inner Peace

 IN MIJN ZOEKTOCHT KWAM IK AANRAKING MET YOGA.

Op de yogamat ervaarde ik voor het eerst een gevoel van rust. Een diepe connectie met mezelf. Het voelde als thuiskomen. Yoga leert me om beter voor mezelf te zorgen en vanuit mijn hart en intuïtie te leven en werken. In 2018 koos ik voor een yogaopleiding en begon ik met lesgeven naast mijn schrijverschap. Zo werd het zaadje geplant voor een online platform. Een inspirerende plek om te ontspannen. Een safe place waar je jezelf mag zijn en in alle rust aan jezelf kunt werken. Dát is House of Inner Peace. Hier deel ik mijn verhaal en coach ik ondernemers en professionals in hun innerlijke groei.

INNERLIJKE RUST VINDEN BETEKENT NIET DAT JE VOORTAAN DANSEND DOOR HET LEVEN GAAT. 

Het betekent niet dat je je als een monnik moet gedragen. En je hoeft je ook niet volledig af te zonderen om je peace of mind te bewaken. Inner peace is veel meer dan innerlijke rust of vrede. Het gaat over wijsheid en kracht, acceptatie en overgave. Over jezelf werkelijk kennen en weten wat je waard bent. Om oké te zijn met jezelf in leuke en mindere tijden. Innerlijke rust maakt het leven lichter. Het is je power op de fijne én de lastige momenten. 

 

Dus waar wacht je nog op? It's time to Release Your Inner Peace!

Geloof me, het is zó de moeite waard. En ik help je hier graag bij.


null

“Fall in love with living

For the truth of each day

And let your flowers
 Bloom.”

Cookies!