vind jouw inner peace moment

WELKOM IN de YOGASTUDIO

Review yogastudio in Nijmegen

De yogalessen van Sarah zijn uniek! Sarah laat je met haar warme en toegankelijke stem op een superfijne manier door haar yogales manoeuvreren.

Sanne van den Oever

yoga is thuiskomen bij jezelf

YOGA IS DE KUNST VAN BEWUSTWORDING. VAN THUISKOMEN BIJ JEZELF.


Yoga brengt niet alleen ontspanning, flexibiliteit en kracht. Op de yogamat leer je jezelf pas écht kennen. Hier krijg je de kans te connecten met wie je diep vanbinnen bent. Om naar je lichaam te luisteren en écht te voelen hoe het met je gaat. Door ruimte in je lijf te creëren, ontstaat er ruimte in de dag en in je hoofd. En leer je genuanceerder en milder naar jezelf te kijken.


Ik ben opgeleid bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daar volgde ik teacher trainingen van Johan Noorloos: Pre-teacher (50 RYT), Vinyasa teacher (200 RYT) en Yin Yang (50 RYT).

"YOGA IS THE GOLDEN KEY THAT UNLOCKS THE DOOR TO PEACE, TRANQUILITY, AND JOY."

Yogastudio Nijmegen

Wat mijn yogalessen doen

Mijn lessen zijn een mix van Vinyasa, Yin Yang yoga en Tai Chi. Yoga zorgt voor sterke spieren en botten, soepel bindweefsel, een betere doorbloeding en vermindert stress en negatieve emoties. Bovendien bevordert yoga je nachtrust. Het resultaat: je komt helemaal tot rust, voelt je fitter en meer in balans.
Meer weten

EVENTS & RETREATS

Ik verzorg (online) retraites, masterclasses en live events met verschillende thema's. Denk aan ontspanning, vertragen, selfcare en inner power. Over meebewegen met de seizoenen, innerlijke rust en ondernemen. Op deze website vind je de aankomende events en retreats. Wil je mij inhuren voor een zakelijk event of privé yogasessie? Of heb je een andere samenwerking voor ogen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WORKSHOPS & LEZINGEN

Zoek je naar een workshop, organiseer je een teambuilding dag en wil je yoga toevoegen aan het programma? Als yogadocent laat ik je op een laagdrempelige manier kennis maken met yoga. Afhankelijk van je wensen en het doel, vertel ik meer over de yogafilosofie, innerlijke rust en selfcare. Hoe je het toepast in het dagelijks leven, je ondernemerschap of op de werkvloer. Een mix van luisteren en ervaren. Benieuwd? Laat me weten waarmee ik je kan helpen.

wat andere yogi's zeggen

Review yogastudio in Nijmegen
Lisette van Bronswijk
Met een vriendin ging ik mee naar een yogales van Sarah. Ik had verwacht dat het voor mij eenmalig zou zijn. Yoga was te zweverig voor me, dacht ik. Inmiddels zijn we verschillende sessies verder en vind ik het heerlijk! Dit komt door Sarah's fijne lessen. Haar les kent een goede balans tussen inspanning en ontspanning. Ik word rustig van haar prettige stem. De houdingen vind ik soms een uitdaging, maar Sarah leert mij dat yoga niet gaat over iets goed moeten kunnen. Na de les ben ik helemaal ontspannen en slaap ik heerlijk!
Review yogastudio in Nijmegen
Maarten Reeders
Ik fitness geregeld en in combinatie met Sarah's yogalessen en ademhalingstechnieken ervaar ik de perfecte balans tussen kracht, lenigheid en mindset. Goed voor de spieren én de geest! Sarah is in staat je met haar rustgevende stem, haar professionaliteit en kennis mee te nemen in een fijne flow. Haar lessen zijn goed opgebouwd en ze creëert een relaxte en veilige setting waarin je even weg bent uit de waan van de dag. Klaar om weer vol energie, rust en focus aan de slag te gaan en van je dag te genieten!
Review yogastudio in Nijmegen
Judith mulder
Sarah zorgt voor een fijne sfeer tijdens en na de les. Ze legt alles duidelijk en rustig uit, en iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Ik kijk iedere week echt uit naar ‘mijn tijd op de mat’, zoals Sarah dat noemt. Heel positief voor mijn body & mind!
stap op de yogamat

KEEP CARING FOR YOURSELF,

SO THAT WE CAN KEEP CARING FOR EACH OTHER.

hop on the yoga mat!